Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 174 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αποθήκευση

Α π ο θ ή κ ε υ σ η

 

 

Ολοκληρωμένη διαχείριση αποθήκης με χρήση γραμμωτού κώδικα.

 

Η λύση διαχείρισης απόθηκης ουσιαστικά μηχανογραφεί τις δραστηριότητες της σύγχρονης εμπορικής αποθήκης. Υποστηρίζει τις διαδικασίες picking, put away, απογραφής και packing. Ο αποθηκάριος διαθέτει φορητό τερματικό βιομηχανικών προδιαγραφών για να αντέχει στις δύσκολες συνθήκες λειτουργίας της αποθήκης και έχει πρόσβαση στα στοιχεία πελατών, προμηθευτών, παραγγελιών, αναμονής παραλαβών, παρτίδων και serial numbers.

Συνεπώς ο αποθηκάριος μπορεί εύκολα, γρήγορα και χωρίς λάθη να καταγράψει τις παραλαβές από προμηθευτές, να τοποθετήσει τα προϊόντα σε συγκεκριμένες θέσεις αποθήκευσης, να εκτελέσει παραγγελίες πελατών, να παραλάβει επιστροφές και να κάνει απογραφές. Παράλληλα η λύση δίνει την δυνατότητα κιβωτοποίησης των παραγγελιών με έκδοση ετικέτας κιβωτίου με τα στοιχεία του παραλήπτη καθώς και την εκτύπωση ετικετών με ή χωρίς barcode για τεμάχιο ή συσκευασία, παρακολούθηση παρτίδων ή σειριακών αριθμών προϊόντων ενώ συλλέγεται πλήθος στατιστικών στοιχείων για την εκτέλεση των παραγγελιών.

Μηχανογραφώντας την λειτουργία της αποθήκης εξαλείφονται τα λάθη της χειρόγραφης καταχώρησης, μειώνεται ο συνολικός χρόνος εκτέλεσης παραγγελιών, αυξάνεται το πλήθος των παραγγελιών που εκτελούνται στην μονάδα του χρόνου.

Η δυνατότητα διενέργειας συνεχών απογραφών ταυτίζει το πραγματικό απόθεμα με το λογιστικό έτσι η εταιρία αποφεύγει σχετικά θέματα που προκύπτουν από τις φορολογικές αρχές ενώ μειώνονται δραματικά οι περιπτώσεις έλλειψης αποθέματος (under stocking) ή πλεονάζοντος αποθέματος (over stocking).

 

Καλύπτει:

Την παραλαβή προϊόντων από προμηθευτές.
Την τοποθέτηση προϊόντων στην αποθήκη.
Ενδοδιακίνηση προϊόντων.
Διαχείριση επιστροφών.
Την συλλογή παραγγελιών προς εκτέλεση.
Απογραφή αποθήκης.
Πακετοποίηση παραγγελιών.
Την εκτύπωση ετικετών προϊόντων.
Παρακολούθηση σειριακού αριθμού προϊόντων.
Παρακολούθηση στατιστικών στοιχείων εκτέλεσης παραγγελιών / παραλαβών.

 

Ωφέλη:

Μείωση δαπανών που προκύπτουν από λάθη χειρόγραφης καταχώρησης.
Βελτιστοποίηση της διαδικασίας επιθεώρησης των εργασιών του αποθηκάριου.
Αύξηση αποδοτικότητας των αποθηκάριων και βελτίωση του τρόπου εξυπηρέτησης των πελατών.
Ορθολογική διαχείριση των αποθεμάτων της επιχείρησης.
Δυνατότητα απασχόλησης ανειδίκευτου χρήστη.
Άμεση και έγκυρη ενημέρωση της εταιρίας για πωλήσεις, παραλαβές,
   αποθέματα και επιστροφές συνεπάγοντας στην ταχύτερη και ορθότερη λήψη αποφάσεων.

 

 big seve

 

 

 

ZEBRA TC8000 TOUCH COMPUTER

 

Με επαναστατικό σχεδιασμό για κορυφαία παραγωγικότητα

Το TC8000 είναι ο νέος πρωτοποριακός φορητός υπολογιστής για την αποθήκη, σχεδιασμένος να προσφέρει σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας. Διαθέτει την κατάλληλη γωνία σάρωσης ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να δούν την οθόνη του χωρίς να χρειάζεται να γείρουν κάθε φορά την συσκευή προς το μέρος τους. Είναι 33% ελαφρύτερος από τις παραδοσιακές συσκευές ενώ επιτρέπει σάρωση hands-free για επιπλέον ώθηση της παραγωγικότητας. Διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android KitKat αναβαθμισμένο για την επιχείρηση, προσφέροντας αυξημένες δυνατότητες συλλογής επιχειρηματικών δεδομένων.

Ανώτερη εργονομία για κορυφαία παραγωγικότητα

Η νέα γωνία σάρωσης επιτρέπει την εύκολη θέαση της οθόνης, χωρίς να είναι απαραίτητη η επαναλαμβανόμενη κίνηση του καρπού που απαιτούν οι φορητοί υπολογιστές χειρός με παραδοσιακό σχεδιασμό. Έτσι έχουμε αύξηση της παραγωγικότητας κατά 14% και μείωση της μυϊκής προσπάθειας κατά 15%.

Android KitKat - αναβαθμισμένο για την επιχείρηση

Κάθε TC8000 αποστέλλεται εφοδιασμένο με επεκτάσεις (Μx), μια σειρά από χαρακτηριστικά που μετατρέπουν το Android KitKat από ένα λειτουργικό σύστημα ευρείας χρήσης σε ένα γρήγορο, σταθερό και υπερδύναμο επαγγελματικό λειτουργικό σύστημα. Το αναβαθμισμένο Android προσφέρει ασφάλεια, ευκολία στην διαχείριση των συσκευών, καθώς και αυξημένες δυνατότητες συλλογής επιχειρηματικών δεδομένων.

Στιβαρός σχεδιασμός για αξιόπιστη λειτουργία σε απαιτητικά περιβάλλοντα

Με υπερ-ανθεκτικό σχεδιασμό το TC8000 είναι κατασκευασμένο για το δύσκολο περιβάλλον της αποθήκης. Αντέχει πολλαπλές πτώσεις από ύψος 2.4 μέτρων σε σκυρόδεμα. Προσφέρει προστασία έναντι υγρασίας και σκόνης ενώ αντέχει σε διαρκείς διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Με τη μεγαλύτερη μπαταρία στην κατηγορία του, το TC8000 διαθέτει άφθονη ισχύ για τρεις βάρδιες. Η μπαταρία PowerPrecision+ παρέχει εκτεταμένες μετρήσεις ώστε ο εντοπισμός και η απομάκρυνση των μπαταριών που βρίσκονται στο τέλος της ζωής τους να γίνεται με ευκολία. Αλλαγή της μπαταρίας σε δευτερόλεπτα χωρίς κλείσιμο της συσκευής.

Λογισμικό SimulScan για συλλογή πολλαπλών barcode με μία μόνο σάρωση

Χάρη στο λογισμικό SimulScan καθίσταται εύκολη η συλλογή πολλαπλών barcode που περιέχονται σε ετικέτες κιβωτίων και παλετών, καθώς επίσης και η συλλογή δεδομένων από έγγραφα που περιέχουν πεδία κειμένου, check boxes, υπογραφές και άλλα.

Προηγμένες επιλογές σάρωσης

Το σύστημα απεικόνισης SE4750 σε συνδυασμό με την τεχνολογία απεικόνισης PRZM της Zebra προσφέρουν απαράμιλλη απόδοση στην συλλογή και επεξεργασία κάθε είδους δεδομένων. Γραμμωτοί κώδικες 1D & 2D μπορούν να διαβαστούν με ευκολία ακόμα και αν είναι δυσανάγνωστοι, κακοτυπωμένοι ή κατεστραμμένοι.

 

 

 

 

Εκτύπωση τεσσάρων ιντσών οπουδήποτε

Απλός σχεδιασμός, έξυπνη λειτουργία

 

P4 1 CITIZEN P4 2 CITIZEN P4 3 CITIZEN

 

Όπως κάθε εκτυπωτής Citizen έτσι και ο CMP-40L είναι σχεδιασμένος για απλή λειτουργία. Το ανθεκτικό του περίβλημα αντέχει σε πτώση από 1.8 μέτρα ύψος ενώ διαθέτει βαθμό προστασίας IP54 έναντι υγρασίας και σκόνης.

 

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

• Εύκολη τοποθέτηση αναλωσίμων. Ένδειξη τέλους χαρτιού.
• Εκτύπωση ετικετών και αποδείξεων.
• Οθόνη LCD για εύκολη διαμόρφωση και λειτουργία.
• Ρυθμιζόμενο πλάτος χαρτιού από 2 έως 4.4 ίντσες.
• Βαθμός προστασίας IP54 έναντι υγρασίας και σκόνης.
• Τεχνολογία μπαταριών ιόντων λιθίου. Eύκολη αλλαγή μπαταρίας.
• Διαθέτει σαν στάνταρ προσαρμογέα τροφοδοτικού AC για φόρτιση των μπαταριών επί του εκτυπωτή.
• Πολλαπλές επιλογές δικτύωσης συμπεριλαμβανομένων USB, σειριακής, Bluetooth και Wireless LAN.
• Περιλαμβάνονται οδηγοί για windows και εργαλεία ανάπτυξης λογισμικού για μια σειρά από πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένων iOS και Android.

 

Ρολά αναλωσίμων υψηλής χωρητικότητας

P4 4 CITIZENΟ εκτυπωτής CMP-40L μπορεί να δεχθεί ρολά αναλωσίμων με διάμετρο δύο ιντσών. Υποστηρίζει εκτύπωση ετικετών και αποδείξεων.

 

Eφαρμογές

• εφαρμογές σήμανσης
• Queue busting
• Τιμολόγια παραλαβής
• Μειώσεις τιμών προϊόντων

 

  

 

 P4 5 CITIZEN  CITIZEN LOGO