Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 253 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

allpack 83 Konica Minolta 2 allpack 83 Konica Minolta 1

 

 

Η Konica Minolta Ελλάς, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διοργάνωσε το 1ο Konica Minolta Innovation Day - Transition to the Digital Workplace, σε έναν πραγματικά ιδιαίτερο χώρο, στο Grand Resort Lagonissi Athens, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017.

Το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν η μετάβαση στον ψηφιακό χώρο εργασίας (Transition to the Digital Workplace) και στόχος ήταν να παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των αυτοματοποιημένων διαδικασιών διαχείρισης εγγράφων.

Στην εκδήλωση, η οποία απευθυνόταν πρωτίστως σε CIOs & IT Managers της ελληνικής αγοράς, παραβρέθηκε πλήθος εκπροσώπων αξιόλογων επιχειρήσεων.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Grand Hall, οι παρευρισκόμενοι, προτού ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει η εταιρεία τους με την υιοθέτηση των αυτοματοποιημένων διαδικασιών και την διαχείριση των ψηφιακών τους εγγράφων, είχαν την ευκαιρία να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της Konica Minolta. Η Konica Minolta, εκτός από το παραδοσιακό κομμάτι της εκτύπωσης, έχει να επιδείξει σημαντικές τομές και δράσεις στο χώρο των ιατρικών απεικονιστικών μηχανήματων, στο χώρο των οπτικών και της φωτομέτρησης, καθώς και στον τομέα των πλανηταρίων. Το σύνολο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων δείχνει την πολυμορφία της Konica Minolta, η οποία επιβεβαιώνει την δυναμική της ως εταιρεία.

Στη συνέχεια, κατά την διάρκεια της ημερίδας, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που μπορεί να προσφέρει η Konica Minolta στον τομέα των υπηρεσιών πληροφορικής στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, το περιεχόμενο των οποίων αφορούσε στις ακόλουθες τεχνολογίες: Data Capture, Digital Processing, Content Management, Workflow Automation on Cloud και Enterprise Search.

Οι συμμετέχοντες, μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα εργαλεία και τις λύσεις της Konica Minolta για τη διαχείριση εγγράφων, και να αντλήσουν ιδέες για το πώς μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να μειώσουν το κόστος λειτουργίας τους, ώστε να πραγματοποιήσουν τη μετάβαση στον ψηφιακό χώρο εργασίας.

Μετά το τέλος των σεμιναρίων, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις αίθουσες του Grand Hall Aris, Neptune και Galaxy I, στις οποίες φιλοξενήθηκαν οι λύσεις της Konica Minolta σε demo booths. Τα live demos που παρουσιάστηκαν στα booths είχαν ως περιεχόμενο την αυτοματοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών στο cloud (Workflow Automation on Cloud), τη συλλογή δεδομένων από αρχεία και την ψηφιακή επεξεργασία τους (Data Capture and Digital Processing), καθώς και την αναζήτηση πληροφοριών στην επιχείρηση (Enterprise Search).

Επιπλέον, σημαντική ήταν η παρουσία του Business Innovation Center (BIC) της Konica Minolta (αίθουσα Galaxy I), το οποίο είναι μια θερμοκοιτίδα ανάπτυξης εφαρμογών και προϊόντων για το μελλοντικό εργασιακό περιβάλλον, όπου οι επισκέπτες κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με προϊόντα και υπηρεσίες όπως τα έξυπνα γυαλιά (Smart Wearable Glasses).

Τέλος, στο χώρο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δουν, αλλά και να οδηγήσουν το πρωτοποριακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο i3 της BMW, σε συνεργασία με την εταιρία ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε..

Συνεργάτες της εκδήλωσης ήταν οι Business Innovation Centre (BIC), YSOFT, Microsoft, ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε..
Τo Konica Minolta Innovation Day 2017 αποτέλεσε μόνο την αρχή, καθώς η Konica Minolta Ελλάς φιλοδοξεί να καθιερώσει το Innovation Day, δίνοντας την υπόσχεση πως το 2018 θα επανέλθει με τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου.

 

Email: eirini.karadimou@konicaminolta.com.gr

 

 

allpack 83 Konica Minolta 4 allpack 83 Konica Minolta 3

allpack 83 Konica Minolta 5

 

KONICA MINOLTA LOGO NEWSLET 37