Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 143 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

DURST P5 THE MASTER CLASS ALL PACK 85

Η Durst, κατασκευαστής προηγμένων τεχνολογιών ψηφιακής εκτύπωσης και παραγωγής, παρουσίασε νέα πλατφόρμα εκτύπωσης - τη σειρά P5. Το πρώτο μέλος της οικογένειας είναι η ναυαρχίδα εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους, ο εκτυπωτής P5 250 HS. Οι παραδόσεις να ξεκινούν από τον Απρίλιο του 2018.

Ο εκτυπωτής P5 250 HS έχει ως στόχο τις παραγωγικές μονάδες μεγάλου όγκου, καθώς και μοναδικές παραγωγές σε ποιότητα όφσετ. Η τεχνολογία P5 σχετίζεται με πέντε βασικά χαρακτηριστικά: την παραγωγικότητα, την αξιοπιστία, την οργανωμένη ροή εργασίας, την ευελιξία και την ποιότητα εκτύπωσης.

Η τεχνολογία P5 αποτελεί την βάση για μια νέα σειρά εκτυπωτών νέας γενιάς μαζί με καινούργιο λογισμικό και πλήρη λύση ροής εργασιών. Η σειρά P5 διαθέτει επίσης τεχνολογίες αιχμής, δυνατότητες χρήστη βασισμένες σε λειτουργίες αφής και τεχνολογία αιχμής για σέρβις από απόσταση. Τα πάντα στοχεύουν και εξορθολογίζονται για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και του χρόνου λειτουργίας της σειράς των εκτυπωτών, παράλληλα με την απαράμιλλη ευελιξία στην διαχείριση των υλικών εκτύπωσης και της εργασίας.

Ο πρωτοποριακός βιομηχανικός σχεδιασμός της Durst, ο οποίος αρχικά αναπτύχθηκε από τον διάσημο Ottl Eicher, προχώρησε ένα ακόμα βήμα με την σειρά P5. Ένα στούντιο σχεδιασμού από το Μόναχο διερεύνησε τις απόψεις πολλών πελατών και χειριστών με στόχο την ενσωμάτωση των επιθυμιών τους σε μια νέα λογική λειτουργίας. Η νέα αυτή λογική λειτουργίας αναπτύχθηκε για την σειρά P5 - και αυτή η λογική αυτή θα ενσωματωθεί σε πολλές σειρές προϊόντων Durst στο μέλλον.

Σε σύγκριση με τον εκτυπωτή Durst P10 250 HS - που αποτελεί σημείο αναφοράς – η νέα σειρά P5 είναι κατά 70% πιο παραγωγική. Διαθέτει κεφαλές εκτύπωσης τεχνολογίας MEMS που υποστηρίζονται από διαδρομές data και ηλεκτρονικά συστήματα ανεπτυγμένα από την Durst. τo αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα εκτύπωσης υψηλής ταχύτητας με εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια εκτύπωσης του μελανιού και βιομηχανική αξιοπιστία.

DURST ALL PACK 85 small 3

Τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας Durst P5:

Δυνατότητα εκτύπωσης σε λειτουργία 2 passes μέχρι 240 τ.μ. / ώρα και λειτουργίες υψηλής ανάλυσης των 1200 dpi

Ποιότητα εκτύπωσης offset με μέγεθος σταγόνας 5 pcl

Πλατφόρμα πληροφόρησης Durst Analytics για προληπτική συντήρηση και λεπτομερή δεδομένα της μηχανής και κατανάλωσης για την εξασφάλιση μέγιστου χρόνου λειτουργίας

Durst Workflow, που παρέχει μια σουίτα με προσαρμοσμένες εφαρμογές, τις οποίες ανέπτυξε η Durst για τους εκτυπωτές της και με μοναδικά χαρακτηριστικά – πέραν του Rip.

Ο κ. Christoph Gamper, Διευθύνων Σύμβουλος της Durst Group, δήλωσε: «Η νέα πλατφόρμα P5, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού ροής εργασιών και των προηγμένων εργαλείων σέρβις, αντιπροσωπεύει τη βασική μας στρατηγική για περαιτέρω επενδύσεις στην τεχνολογία εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους και περαιτέρω. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να εξερευνηθούν σε αυτό το χώρο της αγοράς και ο P5 250 HS είναι η πρώτη μας δήλωση (παρουσίαση). Σε έναν ολοκληρωμένο κόσμο, πρέπει να αλλάξουν και οι εκτυπωτές. Με την οικογένεια P5 παρέχουμε εργαλεία αλλαγής και κέρδους - και τη σταθερή μας δέσμευση να συνεχίσουμε να οδηγούμε την καινοτομία στην αγορά μεγάλου μεγέθους».

DURST ALL PACK 85 small 5