Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 186 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

Εντυπωσιακή 3D εκτύπωση με Massivit 1800

ΗMassivit 3D Printing Technologies ανακοίνωσε ότι ο πελάτης της, η OMUS, μια εκτυπωτική επιχείρηση με ειδίκευση στην 3D εκτύπωση στην Αυστραλία, κατασκεύασε το πρώτο στον κόσμο 3D τυπωμένο POP-UP κατάστημα λιανικής πώλησης, για λογαριασμό της επιχείρησης πολυτελούς μόδας, της Louis Vuitton.

Η δομή, με διαστάσεις 9 μέτρα πλάτος, 10 μέτρα μήκος και ύψος 2,7 μέτρα, δημιουργήθηκε με τη χρήση του πρόσφατα εγκατεστημένου στην OMUS εκτυπωτή Massivit 1800 3D, σε μόλις 18 ημέρες και συγκέντρωσε την προσοχή των αγοραστών στο εμπορικό κέντρο Westfield στο Σύδνεϋ.

Η Omus έλαβε την εντολή κατασκευής της δομής, που έπρεπε να εντυπωσιάσει τους αγοραστές κατά την πρεμιέρα παρουσίασης της νέας συλλογής ανδρικών προϊόντων, μόλις τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος σε πολυσύχναστο δημόσιο δρόμο.

Με δεδομένη την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού και τον σύντομο χρόνο ολοκλήρωσης, η 3D εκτύπωση ήταν πραγματικά η μόνη ενδεδειγμένη μέθοδος παραγωγής στη διάθεση της Omus.

Για να προλάβει την εκτύπωση, η Omus ήρθε σε επαφή με άλλο πελάτη της Massivit στην Αυστραλία, την εταιρεία Composite Images στο Σύδνεϋ. Έτσι, δύο εκτυπωτικά 3D συστήματα Massivit 1800, με την ασυναγώνιστη ταχύτητα των 35 εκατοστών / ώρα, εξοπλισμένα με διπλές κεφαλές εκτύπωσης, χρειάσθηκε να εκτυπώνουν, το καθένα, επί 300 ώρες χωρίς διακοπή, για να παραχθούν 48 κοίλα τρισδιάστατα πάνελ. Τα πάνελ ενώθηκαν μεταξύ τους και η κατασκευή που προέκυψε είχε βάρος 900 κιλά. Μετά την τοποθέτηση η κατασκευή επενδύθηκε με αυτοκόλλητο βινύλιο, με διακόσμηση ελέφαντες.

Το κατάστημα παρέμεινε για ένα μήνα στην είσοδο του εμπορικού κέντρου Westfield’s Sydney, μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, διαθέτοντας ανδρικά προϊόντα της Louis Vuitton.

 

LouisVuittonOMUS Massivit 3 LouisVuittonOMUS Massivit 6
LouisVuittonOMUS Massivit 14 LouisVuittonOMUS Massivit 33
Massivit 1800 DSCN0761

 Lino logo