Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 538 επισκέπτες και κανένα μέλος

 BOBST Interpak

Στα πλαίσια της παγκόσμιας έκθεσης συσκευασίας Interpack 2017, η Bobst, παράλληλα με το περίπτερό της στο Ελβετικό Pavillon, Hall 11, booth C 31, θα έχει διαθέσιμες προς επίδειξη κάποιες ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες μηχανές στο Κέντρο Επίδειξής της στο Meerbusch. Το Bobst Competence Center στο Meerbusch βρίσκεται σε μικρή απόσταση (20 λεπτά) από τον εκθεσιακό χώρο στο Ντύσελντορφ.

Σ’ ένα ευχάριστο και ήσυχο περιβάλλον, θα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις εξής μηχανές:  

 VISIONCUT 106 LER 3.0  Επίπεδη κοπτική μηχανή για το χαρτόνι (με blanking)
 EXPERTFOLD 110 A2  Συρταροκολλητική μηχανή για όλες τις εφαρμογές
 MASTERCUT 2.1  Η ναυαρχίδα των κοπτικών μηχανών για το κυματοειδές χαρτόνι
 FOLIOSTAR  Πλήρως αυτόματη λαμιναριστική μηχανή φύλλου με φύλλο

 

Οι άνθρωποι της Bobst θα είναι εκεί να υποδεχτούν τους ενδιαφερόμενους και θα είναι διαθέσιμοι για συζήτηση και ανάλυση, αναφορικά με τα θέματα που απασχολούν όλους στον κλάδο της συσκευασίας.

To Bobst Competence Center στο Meerbusch θα λειτουργεί καθημερινά, καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, από τις 08:00 έως 18:00.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επισκεφτείτε το Bobst Competence Center κατά τη διάρκεια της Interpack, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με την ΟΜΝΙΚΟΜ ΑΕ, ώστε να εγγραφείτε στη λίστα επισκεπτών και να σας συνοδέψει κάποιος εκπρόσωπος, είτε απευθυνθείτε απευθείας στο περίπτερο της Bobst στην έκθεση.

 

 

logo omnicom