Allpack Ηλεκτρονικός Οδηγός Συσκευασίας

Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 210 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εκθέσεις

 

 

Europain 2

 

ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ!

Φορέας όλων των εξελίξεων στο χώρο της αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής, η έκθεση Europain έρχεται ανανεωμένη το Φεβρουάριο του 2018 προς όφελος όλων των επιχειρηματιών του κλάδου για να αναδείξει τις καινοτομίες του επαγγέλματος,. Όποιο και αν είναι το είδος της επιχείρησης και το μέγεθος της παραγωγής τους, οι επαγγελματίες θα βρουν όλες τις λύσεις που χρειάζονται, σε έναν εντελώς νέο καταμερισμό των διαφορετικών τομέων του κλάδου: κατασκευάζω/παράγω – πουλάω – διαχειρίζομαι. Η Europain 2018 υποδέχεται νέες εκδηλώσεις αλλά και τους καθιερωμένους διαγωνισμούς, διεθνείς και εθνικούς, που της έχουν προσδώσει τη φήμη και τη δύναμή της ως πηγή έμπνευσης.

 

ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ – ΝΕΟΙ ΤΟΜΕΙΣ – ΝΕΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Θέλοντας να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των επισκεπτών και των εκθετών, η Europain θα διαρκέσει 4 μέρες (από τις 3 ως τις 6 Φεβρουαρίου 2018) σε μια συνολική επιφάνεια 48.000m² στο hall 6 του Εκθεσιακού Πάρκου Paris-Nord Villepinte.

Η Europain καινοτομεί με μια νέα κατανομή των προϊόντων, σχεδιασμένη έτσι ώστε να διευκολύνει τους επισκέπτες, επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου με ένα ή περισσότερα σημεία πώλησης, με φούρνο ή με κέντρο παραγωγής:

NΕΟ

 

    ΚΑΤΑΣΚΕΥH   
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ    

   ΠΩΛΗΣΗ  

   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ   

Όλοι οι εξοπλισμοί και όλες οι πρώτες ύλες για το ψωμί, τα αρτοσκευάσματα (viennoiseries) και τα είδη ζαχαροπλαστικής, για κάθε μέγεθος παραγωγής.

Όλες οι λύσεις για την πώληση και την αποτελεσματική διανομή των προϊόντων : επίπλωση, διαρρύθμιση καταστημάτων, επικοινωνία, τελικό προϊόν, συσκευασία και υπηρεσίες …

Όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υπηρεσίες για την καθημερινή διαχείριση μιας επιχείρησης: διαχείριση, εκπαίδευση, οικονομικά θέματα, ασφάλειες, Ανθρώπινο Δυναμικό…ΝΕΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΝΕΟ

Forum Europain: Στο κέντρο του εκθεσιακού χώρου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το συνέδριο της Europain. 4 ημέρες ανταλλαγών μεταξύ εμπειρογνωμόνων και επιχειρηματιών, σε επίκαιρα θέματα των επαγγελμάτων του κλάδου – με τη μορφή διαλέξεων, συνεντεύξεων και συζητήσεων στρογγυλής τράπεζας, για τους επαγγελματίες ανά τον κόσμο.

NEO

Boutique εστιατόριο: Αυτός ο χώρος που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2016 θα λειτουργήσει από δω και πέρα ως ένας πραγματικός φούρνος – εστιατόριο. Ένας ευχάριστος χώρος εστίασης, εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας, θα υποδέχεται τους επισκέπτες που θέλουν να εξερευνήσουν – και να γευτούν – όλα όσα έχει να προσφέρει η αρτοποιία.

NEO

Το εργαστήριο του Αρτοποιού (Lab’ du Boulanger): 4 μέρες συνεχών επιδείξεων, σε ένα υπερσύγχρονο φούρνο, από τις καλύτερες σχολές και τα μεγαλύτερα ονόματα της γαλλικής και διεθνούς αρτοποιίας θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν τεχνικές κινήσεις και δημιουργικές ιδέες. Το πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνει για πρώτη φορά ξεναγήσεις, όπου οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν όλες τις τελευταίες καινοτομίες στο φούρνο του μέλλοντος.

Lab’ Intersuc (Κατάστημα και εργαστήριο): 4 μέρες επιδείξεων ζαχαροπλαστικής, σοκολατοποιίας, παγωτοποιίας από τους καλύτερους τεχνίτες της Γαλλίας (MOF), βραβευμένους ζαχαροπλάστες εστιατορίων ή καταστημάτων.

 

Europain 1

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ

Masters de la Boulangerie, από την εταιρεία Lesaffre

Οι καλύτεροι υποψήφιοι για το Κύπελο Louis Lesaffre και για το παγκόσμιο Κύπελο Αρτοποιίας θα διαγωνιστούν ατομικά για τον σημαντικό τίτλο του MASTER BAKER.

Mondial des Arts Sucrées, διοργάνωση DGF

Για 4 μέρες, 16 ομάδες αποτελούμενες η καθεμία από δύο chef της ζαχαροπλαστικής, έναν άντρα και μία γυναίκα,  θα διαγωνιστούν με όπλο το ταλέντο τους, για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Τέχνης της Ζαχαροπλαστικής.

Coupe de France des Écoles, διοργάνωση EKIP, υπό την αιγίδα της ENGIE

Χωρισμένοι σε μικτές ομάδες των τριών ατόμων και σε 2 κατηγορίες, “Hopefuls” και “Excellence, οι υποψήφιοι θα έχουν 6 ώρες στη διάθεσή τους για να αποδείξουν τη μαεστρία τους στην αρτοποιία, τα αρτοσκευάσματα (viennoiserie) και τη ζαχαροπλαστική, αναδεικνύοντας έτσι την τεχνογνωσία και το επίπεδο της εκπαίδευσης που παρέχεται στις σχολές.

 

 

Η EUROPAIN 2016 ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

700 εκθέτες και εμπορικά σήματα - 65 000 επαγγελματίες επισκέπτες - 48 000 m² εκθεσιακού χώρου - 140 χώρες

 

Europain 3

 

 3 - 6 Φεβρουαρίου 2018 / Paris-Nord Villepinte / Γαλλία

 www.europain.com - #Europain - #Europain

 

 

 

 

Epson 2017

Περίληψη

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν την ιδανική εκτυπωτική λύση για τις ανάγκες τους: από την εσωτερική παραγωγή ετικετών κατ’ απαίτηση έως τις ευέλικτες και υψηλής ποιότητας πρέσες ψηφιακής εκτύπωσης 

 

 

Η Epson θα παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη σειρά εκτυπωτών, στο 418 τ.μ. περιπτερό της (Διάδρομος 9 Α50) στην έκθεση Labelexpo, στις Βρυξέλλες (25 έως 28 Σεπτεμβρίου 2017). Η συμμετοχή της θα περιλαμβάνει πρέσες για ψηφιακή εκτύπωση ετικετών, αλλά και προϊόντα από τις σειρές ColorWorks και SureColor SC-S.

«Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τη μεγαλύτερη σειρά ψηφιακών λύσεων εκτύπωσης ετικετών, στην αγορά», δήλωσε ο κος. Frank Maeder, European Labels Product Manager της Epson Europe.

«Προσφέρουμε λύσεις από συσκευές χειρός για τη δημιουργία ετικετών και επιτραπέζιους εκτυπωτές για εσωτερική παραγωγή, κατ’ απαίτηση, μέχρι ευέλικτες και υψηλής ποιότητας πρέσες ψηφιακής εκτύπωσης, για πιο απαιτητικές εφαρμογές. Είμαστε περήφανοι που αναπτύσσουμε δικές μας κεφαλές εκτύπωσης και μελάνια, καθώς επίσης και εξαρτήματα, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε μια λύση για κάθε εφαρμογή. Οι ειδικοί μας θα είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή στο περίπτερο της Epson για να συμβουλεύσουν και να κατευθύνουν τους ενδιαφερόμενους, όποια κι αν είναι τα ζητούμενα τους. Στη σειρά με τις πρέσες ψηφιακής εκτύπωσης, θα επιδείξουμε την UV τεχνολογία μας και τα ευέλικτα μοντέλα υδατικής εκτύπωσης SurePress, χρησιμοποιώντας το Esko RIP. Ακόμη, στην έκθεση θα αποκαλύψουμε μια νέα εξέλιξη όσον αφορά στις πρέσες

 

logo epson

 

 

 

 

interplastica 1

 

Ρωσία: Οι επενδύσεις απογειώνουν την βιομηχανία
H βιομηχανία των πλαστικών επεκτείνει τις δυνατότητές της

 

Η ανάκαμψη της οικονομίας στη Μόσχα –ιδιαίτερα στον τομέα των πλαστικών- είχε ως αποτέλεσμα η INTERPLASTICA 2018 να γίνει πολύ δημοφιλής προς τους εκθέτες. Η κορυφαία εμπορική έκθεση της βιομηχανίας θα παρουσιάσει και πάλι μια αντιπροσωπευτική και ολοκληρωμένη εικόνα των διαθέσιμων μηχανών και εξοπλισμού για τη βιομηχανία των πλαστικών, των καουτσούκ και τα ακατέργαστα βοηθητικά υλικά και υπηρεσίες από 23 έως 26 Ιανουαρίου. Η Messe Duesseldorf Μόσχας αναμένει 600 περίπου εταιρίες από τη Ρωσία και άλλες χώρες να παρευρεθούν στην έκθεση. Η επίσημη τελική προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής για την INTERPLASTICA 2018 είναι στις 4 Οκτωβρίου 2017. Τα σχετικά έγγραφα είναι διαθέσιμα στο link http://www.interplastica.de/

 

 

interplastica 02 interplastica 04 interplastica 6
interplastica 03 interplastica 05 interplastica 5