Τιμητική διάκριση της NOVACEL HELLAS από την FLINT GROUP - allpackhellas - Το περιοδικό της Συσκευασίας

Allpack Ηλεκτρονικός Οδηγός Συσκευασίας

Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 187 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

Κατά την διάρκεια της παγκόσμιας συνάντησης διανομέων της FLINT GROUP, η NOVACEL HELLAS έλαβε την τιμητική διάκριση «Dealer of the year» για το έτος 2017, υπερτερώντας σε τέσσερις επί μέρους τομείς αξιολόγησης.

Σύμφωνα με τον κύριο Δημήτρη Σπυρόπουλο, Εμπορικό Διευθυντή της NOVACEL HELLAS, «Είναι μία σημαντική διάκριση και σημείο εκκίνησης νέων στόχων και προσδοκιών. Τον ίδιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε για όλο το φάσμα εργασιών της εταιρείας μας με στόχο να εξελιχθούμε μέσα από αυτές τις διαδικασίες και να πραγματοποιήσουμε τους στρατηγικούς στόχους που έχουμε θέσει, δηλαδή να είμαστε εταιρεία/ομάδα υψηλών προδιαγραφών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να οδηγούμε τις εξελίξεις ως πρότυπο στον κλάδο μας.»

Η NOVACEL HELLAS είναι διανομέας της Flint Group για τις φωτοπολυμερικές πλάκες nyloflex και nyloprint, τα μηχανήματα επεξεργασία φωτοπολυμερικών πλακών, τα CtP ThermoflexX και τα rotec sleeves & adapters.

 

all pack 88 novacel award  all pack 88 novacel award 2