Διπλασιάστε την παραγωγή σας! - allpackhellas - Το περιοδικό της Συσκευασίας

Allpack Ηλεκτρονικός Οδηγός Συσκευασίας

Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 210 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

 

Zuend Logo RGB

 

ZUEND ALL PACK 88

 

Οι καινοτόμες λύσεις της Zünd παρέχουν μια σειρά από επιλογές, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, για τη βιώσιμη αύξηση της παραγωγικότητας με τις λιγότερες απαιτήσεις.

 

Δύο γέφυρες για μέγιστη παραγωγικότητα

Η σειρά D3 θέτει νέα πρότυπα απόδοσης με το καινοτόμο σύστημα διπλής γέφυρας. Κάθε μία από τις γέφυρες μπορεί να εξοπλίζεται με έως και τρία διαφορετικά εργαλεία, επιτρέποντας έτσι τον διπλασιασμό της παραγωγής με μία κίνηση. Η έξυπνη μονάδα ελέγχου διανέμει τις εργασίες στις δύο γέφυρες, διασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη παραγωγικότητα.

 

Ακρίβεια υψηλού επιπέδου

Τα μηχανήματα κοπής D3 της Zünd είναι υψηλής ακριβείας. Από την άμεση κίνηση έως τη λεπίδα, όλα τα εξαρτήματα είναι απόλυτα συγχρονισμένα μεταξύ τους. Ολοκληρώστε τις εργασίες σας συνδυάζοντας υψηλή αποδοτικότητα και μοναδική ποιότητα. Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με τέλεια αποτελέσματα.

 

Ανεξάρτητη (modular) μονάδα κοπτικού

Σε απόλυτη συμφωνία με την ιδέα του modular design, η D3 μπορεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές των κοπτικών σας απαιτήσεων ανά πάσα στιγμή με εργαλεία και εξαρτήματα της Zünd. Με αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό, η D3 προσφέρει μεγαλύτερη αξία και ασφάλεια στην επένδυση σας. Προσδιορίστε τις ανάγκες παραγωγής σας και δημιουργήστε ένα εξατομικευμένο και πολυλειτουργικό σύστημα παραγωγής. Οι αναβαθμίσεις είναι εξίσου εύκολες και οικονομικές.

 

Η καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής

Η σχέση ποιότητας/τιμής της σειράς D3 είναι εξαιρετική, καθώς χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και κορυφαίας ποιότητας εξαρτήματα. Η ευελιξία, η αξιοπιστία και η ποιότητα της σειράς D3 είναι μοναδικές και ασυναγώνιστες.

 

Zuend Logo 2

ZAPADEL ΕΠΕ  • ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Zünd  • ΤΗΛ 2109957605 • ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ 13 ΑΛΙΜΟΣ