Δυο καινοτομίες στην τεχνολογία εφαρμογής Θερμοπλαστικής κόλλας - allpackhellas - Το περιοδικό της Συσκευασίας

Allpack Ηλεκτρονικός Οδηγός Συσκευασίας

Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 166 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

 

CONCEPT STREAM  &  ROBAFEED

 

Του Ελβετικού Οίκου Robatech Ag

 

Μ ικρό σε μέγεθος, μεγάλο σε απόδοση, το σύστημα εφαρμογής θερμοπλαστικής κόλλας CONCEPT STREAM σχεδιάστηκε να ικανοποιήσει πέραν των συνήθων εφαρμογών θερμοπλαστικής κόλλας και τις ανάγκες έκτακτης ή διακοπτόμενης παραγωγής, αφού – λόγω της καινοτομίας της σύντομης τήξης (melt on demand) – μειώνει σημαντικά τον χρόνο προθέρμανσης, ενώ διπλασιάζει ταυτόχρονα την παραγωγική του απόδοση.

Παραμένοντας σε αναμονή επαναλειτουργίας όποτε χρειασθεί (standby function) μειώνεται συγχρόνως ο κίνδυνος καψίματος της κόλλας και της φραγής των μπέκ ψεκασμού, ενώ αυξάνεται η διάρκεια ζωής των φίλτρων.

Διαθέσιμο σε δυο μεγέθη (S, M), το CONCEPT STREAM προσφέρεται με έως και οκτώ εξόδους και μπορεί να συνδυασθεί με το ROBAFEED για αυτόματη επανατροφοδότηση με κόλλα, εξασφαλίζοντας έτσι την αδιάκοπη παραγωγική λειτουργία και την μέγιστη ασφάλεια των χειριστών.

Χάρις στις ειδικές αντλίες αναρρόφησης και τον αυτόματο έλεγχο μέσω προγραμματισμού, το ROBAFEED μπορεί να τροφοδοτήσει έως και δύο καζάνια συγχρόνως σε απόσταση έως 7,5 m (οριζόντια) ή 2,5 m (κάθετα), αναλόγως το μοντέλο (Μ, L). Κατάλληλο για θερμοπλαστικές κόλλες ή παστίλιες σε κόκκους έως 12 mm, παρέχει τη δυνατότητα τροφοδοσίας έως 4 kg/h χωρίς την ανάγκη επέμβασης των χειριστών. Για δύσκολες Α’ ύλες παρέχονται επιπλέον ειδικά πλέγματα, εξαρτήματα δόνησης ή ενισχυτές αναρρόφησης.


Πληροφορίες: NCA HELLAS M.EΠΕ τηλ. 210 - 2815300