Αυτόματη περιστροφική ζυγιστική – συσκευαστική μηχανή - allpackhellas - Το περιοδικό της Συσκευασίας

Allpack Ηλεκτρονικός Οδηγός Συσκευασίας

Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 292 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

Η μηχανή είναι πλήρως αυτοματοποιημένη με αυτόματη τροφοδοσία στο σκαφάκι, ανίχνευση στο σκαφάκι, γέμισμα, εκτύπωση κειμένου barcodes, αφαίρεση του οξυγόνου, σφράγισμα, τοποθέτηση καπάκι, ετικέτας και έξοδο.

Προσαρμόζονται όλα τα συστήματα γεμίσματος όπως ζυγιστικό από μια κεφαλή έως τέσσερις, ογκομετρικό, μετρητικό, δοσομετρικό για προϊόντα σε σκόνη και υγρά. Όλος ο προγραμματισμός της μηχανής ελέγχεται από PLC και έγχρωμη ψηφιακή οθόνη αφής 10.4’’ με Ελληνικό η Αγγλικό μενού.

Στην οθόνη εκτός από της επιλογές και ρυθμίσεις που μπορεί να επιλέξει ο χειριστής, απεικονίζεται η ροή της λειτουργίας της μηχανής καθώς και οι βλάβες, με οδηγίες αποκατάστασης. Όλη η μηχανή είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο και αλουμίνιο.

Εύκολο και μικρό κόστος στην αλλαγή της μήτρας. Παρέχεται δυνατότητα έλεγχου και επιτήρηση της λειτουργίας της μηχανής εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή η κινητού τηλεφώνου. Σύστημα απολύμανσης με υπεριώδη ακτινοβολία. Προστασία για ατυχήματα. Ελάχιστη συντήρηση. Χαμηλό κόστος αγοράς.

 

ALL PACK 82 sbf 50

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αυτόματη λήψη στο κύπελλο.
Αυτόματο ζύγισμα και γέμισμα.
Δυνατότητα ζύγισης: Από 20 έως 5000gr
Μίνιμουμ διάσταση δίσκου: 50mm X 50mm
Μέγιστη διάσταση δίσκου: 300mm x 300mm
Μίνιμουμ διάμετρος κυπέλου: 50mm
Μέγιστη διάμετρος κυπέλου: 300mm
Παραγωγή: Περίπου 20 τεμάχια το λεπτό,
    ανάλογα το προϊόν & το βάρος.

Χωρητικότητα σιλού: 20 κιλά.
Τάση: 220 / 380V
Ισχύς: 2 KW

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

ΜΗΚΟΣ: 1050 mm
ΠΛΑΤΟΣ: 1300 mm
ΥΨΟΣ: 1800 mm
ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ: 400 kg