Ανιχνευτές Ακτινών Χ της Ishida, Ιαπωνίας - allpackhellas - Το περιοδικό της Συσκευασίας

Allpack Ηλεκτρονικός Οδηγός Συσκευασίας

Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 138 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

X Ray IX GN all pack 88

Ο Ιαπωνικός κολοσσός ISHIDA και παγκοσμίως πρωτοπόρος εταιρία στον χώρο του έλεγχου και διασφάλισης της ποιότητας στην παραγωγή τροφίμων, μετουσιώνει πλήρως τις αρχές της Ιαπωνικής φιλοσοφίας ποιότητας στην καινούργια σειρά ανιχνευτών ΙΧ Series. Η τεχνολογία της χρήσης των ακτινών Χ προσφέρει ασύγκριτη αξιοπιστία στην ανίχνευση επιμολύνσεων στα παραγόμενα τρόφιμα, όπως μέταλλα, πέτρα, σκληρό πλαστικό και γυαλί.

Η νέα γενιά ανιχνευτών ΙΧ Series είναι η μοναδική που χρησιμοποιεί την παγκόσμια καταχωρημένη ευρεσιτεχνία του λογισμικού της “Genetic Algorithms” (GA), στην απεικόνιση του τελικού προϊόντος, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό ένα ευρύ φάσμα ανίχνευσης ξένων σωμάτων, πετυχαίνοντας πολύ χαμηλές τιμές ευαισθησίας και διαρκή επαναληψιμότητα, σε κάθε είδους συσκευασμένου προϊόντος τροφίμου, όπως γάλα, τυρί, γιαούρτι κ.α. Επίσης, το είδος της ανίχνευσης που παρέχεται μπορεί να επεκταθεί και στον έλεγχο πληρότητας της συσκευασίας ή και την ανίχνευση σπασμένων ή μη αποδεκτά διαμορφωμένων προϊόντων.

Η Europack I.S. ως ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της ISHIDA στην Ελλάδα, με την μακροχρόνια εμπειρία της και το εξειδικευμένο προσωπικό της μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες και δοκιμασμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή τελικού ελέγχου συσκευασιών είτε με τους ανιχνευτές ακτίνων Χ της Ishida ή με την πλήρη σειρά ανιχνευτών μετάλλων της CEIA.

EUROPACK I.S.
Τηλ. 210 9607102-3
www.europack.gr