Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 114 επισκέπτες και κανένα μέλος

Xeikon Cafe logo

Το Συνέδριο και η Έκθεση Xeikon Café (www.xeikoncafe.com), που θα διεξαχθεί στις 20-23 Μαρτίου 2018 στο Βέλγιο, θα περιλαμβάνει μια σειρά εντελώς νέων στοιχείων, τα οποία θα κάνουν την εκδήλωση ακόμη πιο σχετική, πληροφοριακή και διαδραστική για τους συμμετέχοντες. Η διοργάνωση του 2018 θα σηματοδοτήσει την ανακοίνωση μιας εκπαιδευτικής Ακαδημίας με παρουσιάσεις επικεντρωμένες στην τεχνολογία και εργαστήρια, καθώς και μια ανεπίσημη κοινωνική συγκέντρωση που θα προσφέρει αυξημένες ευκαιρίες δικτύωσης.

Ταυτόχρονα με την Ακαδημία, η Xeikon Café 2018 θα προσφέρει και πάλι γενικά συνέδρια με στρατηγικούς κεντρικούς ομιλητές, οι οποίοι θα παρέχουν έμπνευση και επιμόρφωση σχεδιασμένη ώστε να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξελίξουν την επιχείρησή τους. Σε πολλές περιπτώσεις, σε αυτές τις παρουσιάσεις θα συμμετέχουν ιδιοκτήτες εταιρειών, οι οποίοι θα μιλήσουν σε υψηλό επίπεδο για τον τρόπο με τον οποίο υλοποιούν ορισμένες από τις 40 εφαρμογές παραγωγής που επιδεικνύονται στον χώρο της έκθεσης. Τέλος, η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει μια κοινωνική εκδήλωση το δεύτερο βράδυ, στις 21 Μαρτίου. Αυτή η ανεπίσημη συγκέντρωση θα δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συναντήσουν τους ομιλητές και συναδέλφους επισκέπτες, να συζητήσουν για τις δραστηριότητες της ημέρας και να κουβεντιάσουν για ιδέες και θέματα σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον. Με δυο λόγια, η ιδανική ευκαιρία για να συναντήσουν νέους συναδέλφους του κλάδου και να επανασυνδεθούν με παλαιότερους.

«Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να κάνουμε την Xeikon Café 2018 μια διοργάνωση δικτύωσης και εκπαίδευσης κορυφαίου επιπέδου για τον κλάδο. Θέλουμε οι συμμετέχοντες να μάθουν, να ανακαλύψουν νέες εφαρμογές που μπορούν να ωφελήσουν τις επιχειρήσεις και τους πελάτες τους, καθώς και να δικτυωθούν με άλλους ανθρώπους του χώρου. Συνδυάζοντας τις επικεντρωμένες στην τεχνολογία συνεδρίες που διεξάγονται στην Ακαδημία, τις στρατηγικές παρουσιάσεις και τις περισσότερες από 40 εφαρμογές παραγωγής που λειτουργούν ζωντανά στον χώρο της έκθεσης, οι επισκέπτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα αποκομίσουν μια ολιστική θεώρηση των καινοτομιών στον κλάδο της συσκευασίας που τους ενδιαφέρουν περισσότερο», καταλήγει ο κος Mertens.

 

XEIKON CAFE 1

 

Παρουσίαση της Ακαδημίας στην έκθεση Xeikon Café 2018
Νέα μορφή, που εστιάζει στην Έμπνευση, στην Εκπαίδευση και στη Δικτύωση

«Ο στόχος μας με τη Xeikon Café είναι να παρέχουμε στον κλάδο έναν χώρο εκπαίδευσης όσο το δυνατόν πιο αγνωστικιστικό και ουδέτερο για την εξερεύνηση του μέλλοντος της ψηφιακής παραγωγής. Θέλουμε να ωφελήσει τον κλάδο γενικότερα, ώστε να βοηθήσει τους ανθρώπους να κατανοήσουν τις νέες ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει στις επιχειρήσεις τους η ψηφιακή παραγωγή και να τους εμπνεύσει να κυνηγήσουν νέους υψηλούς στόχους,» εξήγησε ο κος Danny Mertens της Xeikon Café. «Αυτόν τον χρόνο εστιάζουμε και πάλι στις καινοτομίες στον τομέα της συσκευασίας και ελπίζουμε να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερους επισκέπτες από τους 1.000 που παρευρέθηκαν πέρυσι. Μετατρέψαμε επίσης τη διοργάνωση σε ετήσια, σε μια προσπάθεια να παρέχουμε συνεχή εκπαίδευση, πληροφορίες για τις τάσεις του κλάδου και έμπνευση στους επαγγελματίες της συσκευασίας, στους τυπογράφους, στις επιχειρήσεις παραγωγής και στους σχεδιαστές.»

Η νέα Ακαδημία θα παρέχει ένα τεχνικό και εκπαιδευτικό φόρουμ με επίκεντρο τις καινοτόμες εφαρμογές παραγωγής και τις τεχνικές διακόσμησης συσκευασιών. «Παρουσιάζοντας την Ακαδημία Xeikon Café, προάγουμε τα τεχνικά στοιχεία της εκδήλωσης στο επόμενο επίπεδο. Ο στόχος είναι να καθοδηγήσουμε τους επισκέπτες στον μετασχηματισμό των επιχειρήσεών τους, ώστε να έχουν ένα επιτυχημένο μέλλον,» σχολίασε ο κος Mertens. «Οδηγούμαστε από την επιθυμία να βοηθήσουμε τους συμμετέχοντες να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο τη φανταστική τεχνολογία που είναι διαθέσιμη στην αγορά και να ανακαλύψουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.»

Η Ακαδημία θα συνδυάζει εργαστήρια και παρουσιάσεις. Τα διαδραστικά εργαστήρια θα είναι σχεδιασμένα ώστε να βοηθούν τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις και να λάβουν τις σωστές αποφάσεις για την επιχείρησή τους. Προχωρώντας πέρα από τις προδιαγραφές των προϊόντων, τα εργαστήρια θα καλύπτουν θέματα σχετικά με την Ασφάλεια τροφίμων, τον Αυτοματισμό, την Εξερεύνηση της δημιουργικότητας της ψηφιακής παραγωγής, τη Μείωση του κόστους και τις Τεχνολογίες εκτύπωσης. Οι παρουσιάσεις στην Ακαδημία θα εστιάζουν στις βασικές τεχνικές διακόσμησης συσκευασιών που είναι διαθέσιμες σήμερα, καλύπτοντας όλες τις απόψεις της ψηφιακής παραγωγής – από τη ροή εργασιών, τα υλικά εκτύπωσης και τους μηχανισμούς εκτύπωσης έως τα αναλώσιμα και τον εξοπλισμό τελικής επεξεργασίας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά θεμάτων –όπως αυτοκόλλητα υλικά, θερμομεταφορά, υγρή κόλλα και εύκαμπτη συσκευασία, μεταξύ άλλων– και να παρακολουθήσουν τις διοργανώσεις που θεωρούν πιο σχετικές με τις δραστηριότητές τους. Κάθε παρουσίαση ολοκληρώνεται με μια επίδειξη της τεχνολογίας στον χώρο της έκθεσης Xeikon Café, γεγονός το οποίο την καθιστά ιδιαίτερα πρακτική και διδακτική.

 

XEIKON CAFE 2

Για περισσότερες πληροφορίες, πρακτικές λεπτομέρειες και τα προγράμματα της Xeikon Café 2018, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.xeikoncafe.com. Διατίθενται ήδη εισιτήρια, τα οποία μπορείτε να κλείσετε απευθείας στην τοποθεσία Web της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:

Xeikon Café: Danny Mertens | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφείο δημοσίων σχέσεων Xeikon Café:
duomedia, Nancy Vermeulen | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 logo Xeikon