Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 116 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

HEIDELBERG ALL PACK 84 2

 

«Ψηφιακή εποχή Heidelberg» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργάνωσε στις 3 Νοεμβρίου 2017, η Heidelberg Hellas στις εγκαταστάσεις της, για την παρουσίαση της σειράς ψηφιακών μηχανών Heidelberg.

H εκδήλωση απευθύνονταν σε συγκεκριμένη ομάδα επιχειρήσεων γραφικών τεχνών, στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι και στελέχη 35 επιχειρήσεων γραφικών τεχνών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των εμπορικών εκτυπώσεων offset & ψηφιακών.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι λύσεις της Heidelberg για την ενσωμάτωση της ψηφιακής εκτύπωσης στην παραγωγή offset εμπορικών εκτυπώσεων αλλά και εκτυπώσεων συσκευασίας.

Στο χώρο της παρουσίασης ήταν εγκατεστημένα μία πεντάχρωμη ψηφιακή μηχανή Heidelberg Versafire CV σχήματος 33 x 70 cm με λογισμικό οδήγησης Heidelberg Prinect DFE, ένα μηχάνημα μορφοκοπής Laser Polar Digicut ECO L και μια κοπτική μηχανή Polar D80 Plus και όλα αυτά κάτω από τον έλεγχο του λογισμικού ροής παραγωγής Heidelberg Prinect.

Οι παρευρισκόμενοι διαπίστωσαν την υψηλή παραγωγικότητα και την ευελιξία της Heidelberg Versafire CV στην υψηλής ποιότητας εκτύπωση πολλών διαφορετικών υλικών σε συνδυασμό με λευκό υψηλής καλυπτικότητας ή με βερνίκι. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Laser και το χαμηλό σημείο τήξης του τόνερ, δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης υψηλής ευκρίνειας, πολύ κοντά σε αυτή της offset, σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών από ειδικά χαρτιά και συνθετικά θερμοευαίσθητα υλικά. Αυτά τα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας, ποιότητας και ευελιξίας προσφέρουν δυνατότητες που περιμένει κανείς από πολύ ακριβότερα μηχανήματα του ανταγωνισμού.

 

HEIDELBERG ALL PACK 84 4 HEIDELBERG ALL PACK 84 3

Επίσης το Heidelberg Prinect DFE είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα της σειράς Versafire. Εξαιρετική ευελιξία, γρήγορες αλλαγές, αξιόπιστη ποιότητα, διαχείριση χρώματος, μεταβλητά δεδομένα, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Prinect DFE. Και άλλο ένα επίσης σημαντικό: Ενσωματώνεται πλήρως στο κεντρικό σύστημα ροής παραγωγής Heidelberg Prinect, που διαχειρίζεται όλες τις εργασίες του τυπογραφείου ανεξάρτητα από τη μέθοδο εκτύπωσης που θα επιλεγεί.

Ενδιαφέρον επίσης έδειξαν για το μηχάνημα μορφοκοπής Laser της Polar Mohr, το Digicut ECO L. Ο κορυφαίος κατασκευαστής κοπτικών μηχανών, προχωρά στην ψηφιακή εποχή με μηχανήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων. Το Digicut ECO L, με τη χρήση Laser, εκτελεί μικρού όγκου εργασίες μορφοκοπής, διάτρησης, πίκμανσης και χάραξης σε μεγάλη ποικιλία υλικών.

Ενδιαφέρουσα παρουσία ήταν και αυτή της κοπτικής μηχανής Polar D80 Plus. Προσαρμοσμένη στις ανάγκες παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων, η Polar D80 Plus με έγχρωμη οθόνη αφής 18,5’, μνήμη 1998 προγραμμάτων, γραφική απεικόνιση των διαδικασιών κοπής και δυνατότητα αυτόματου προγραμματισμού με την ενσωμάτωσή της στο κεντρικό σύστημα ψηφιακής ροής εργασιών, αποτελεί βασικό παράγοντα στην προετοιμασία και την τελειοποίηση των εργασιών ψηφιακής εκτύπωσης.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με έντονο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να πάρουν πληροφορίες από τους ειδικούς της Heidelberg Hellas και των εργοστασίων Heidelberger Druckmaschinen AG και Polar Mohr GmbH.

 

HEIDELBERG ALL PACK 84 5 HEIDELBERG ALL PACK 84 1

 

www.heidelberg.com/gr