Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 240 επισκέπτες και κανένα μέλος

1ο Βραβείο για πελάτη της Durst

 

MaryRose Front MaryRose Back

 

Η επένδυση στην τεχνολογία της Durst βοήθησε την Label Makers στη Βρετανία να κατακτήσει μια από τις πιο δύσκολες κατηγορίες στα βραβεία PrintWeek.

Υποψήφια στον τελικό για τρία προηγούμενα συναπτά έτη με άλλες τεχνολογίες, η Label Makers - γνωστή ως Labmak - θριάμβευσε στο βραβείο Label Printer of the Year 2017 σε τελετή στο Λονδίνο μπροστά σε εκατοντάδες επισκέπτες.

Μια ετικέτα για το Mary Rose Gin, η οποία κατασκευάστηκε στον εκτυπωτή παραγωγής inkjet Durst Tau 330 UV, αναφέρθηκε ως «εντυπωσιακή συμμετοχή». Οι κριτές είπαν: «Όμορφη ετικέτα, απλά εκπληκτική – απαιτήθηκαν τόσες πολλές διαδικασίες για το τελικό αποτέλεσμα».

print week awards 25

Ο David Webster, Διευθύνων Σύμβουλος της Labmak, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι. Ήταν μια υπέροχη ομαδική προσπάθεια. Οι κριτές επέλεξαν ως εξαιρετική την ετικέτα για το τζιν, η οποία τυπώθηκε στο Durst Tau. Είναι πολύ ωραίο να κερδίσει μια ετικέτα που η παραγωγή της έγινε με την τεχνολογία που προτιμώ!»

Η ετικέτα Mary Rose Gin περάστηκε δύο φορές από την ψηφιακή μηχανή για το κάτω στρώμα, έπειτα επικολλήθηκε ένα δεύτερο στρώμα υλικού και στη συνέχεια έγινε και άλλο πέρασμα από τον εκτυπωτή για να γίνει η εκτύπωση στο νέο, πάνω στρώμα. Το τελικό προϊόν, είναι μια ετικέτα διπλής όψης στο πίσω μέρος του μπουκαλιού, που φαίνεται μέσα από το μπουκάλι και έχει πληροφορίες στην πίσω όψη.

Το γεγονός γιορτάστηκε στο εργοστάσιο της Label Makers στο Μπράντφορντ του Γιορκσάιρ, με την συμμετοχή όλου το προσωπικού μαζί με τον κ. Webster και τους γονείς του, John και Judy Webster.

Ο Helmuth Munter, διευθυντής του τομέα εκτύπωσης Label & Package της Durst, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον David και στην ομάδα της Labmak - είμαστε ευχαριστημένοι που η τεχνολογία μας, που αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού, τους βοήθησε να κερδίσουν ένα βραβείο κύρους στη Βρετανία. Το Durst Tau 330 διαθέτει ασύγκριτη ταχύτητα και ποιότητα εκτύπωσης και είναι μια τέλεια λύση για τους εκτυπωτές ετικετών που αναζητούν ψηφιακό πιεστήριο σε βιομηχανική κλίμακα».