Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 132 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

Un-limit your business Printing – packaging – signage - deco solutions

 demo days 18 logo a

Η  GRAPHCOM ανανεώνει το ραντεβού με τους επαγγελματίες των εκτυπώσεων και του ευρύτερου χώρου της οπτικής επικοινωνίας τον Μάιο (11-13) στη Θεσσαλονίκη.

Ο ι “GRAPHCOM Demo Days ‘18” στοχεύουν στο να παρέχουν στο κοινό μια μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης μέσω ζωντανών παρουσιάσεων, εφαρμογών και ειδικών workshops για ότι νεότερο και πλέον καινοτόμο έχουν να επιδείξουν οι κορυφαίοι κατασκευαστές στους τομείς της εκτύπωσης, του φινιρίσματος, των επιγραφών, της διακόσμησης κ.α.

Η βιομηχανία των εκτυπώσεων & της συσκευασίας στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, οι τάσεις, οι νέες αγορές και εφαρμογές είναι από τα θέματα που θα αναπτύξουν οι διακεκριμένοι ομιλητές του συνεδρίου, μεταξύ των οποίων σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας αγοράς. Βασικές ενότητες ανάπτυξης των ομιλιών και των παράλληλων σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν είναι:

  • Φινίρισμα & προστιθέμενη αξία
  • Χαρτοκιβώτιο, ετικέτα, βιομηχανική συσκευασία
  • Εσωτερική διακόσμηση
  • Ψηφιακή εκτύπωση large format, επιγραφές, σήμανση
  • Μεταξοτυπία & ύφασμα

Η ψηφιακή τεχνολογία print enhancement της MGI που ενσωματώνεται στα μοντέλα της σειράς JETvarnish 3D αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο χάρις στη ζωντανή παρουσίαση των νέων συστημάτων MGI-Konica. Η πολυβραβευμένη τεχνολογική καινοτομία MGI προσφέρει προσωποποίηση με μεταβλητά δεδομένα και μοναδικό φινίρισμα ανά τεμάχιο για την αγορά του εντύπου, της συσκευασίας & της ετικέτας. Εφφέ τοπικού UV και χρυσοτυπίας με γκοφρέ ανάγλυφο ή μη, σε χαρτί, πλαστικό και ειδικά υλικά σε φύλλα ή ρολά, χωρίς κλισέ, τελάρα ή προετοιμασία διαφοροποιούν την παραγωγή. Μια συσκευασία ή ετικέτα με ψηφιακό φινίρισμα MGI είναι ελκυστική οπτικά και προσφέρει μοναδική αίσθηση ανάγλυφου στην αφή, αποτυπώνοντας το εκάστοτε brand με ξεχωριστό τρόπο.

Εφφέ χρυσοτυπίας χωρίς κλισέ ενσωματώνονται και στην εκτυπωτική διαδικασία μέσω της πλατφόρμας MGI Meteor Unlimited Colors, δίνοντας νέες χρωματικές παλέτες με μεταλλικά και ολογραφικά στοιχεία.

Στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου σχήματος (LFP), οι επαγγελματίες θα ενημερωθούν πρώτοι για τις τελευταίες αφίξεις των HP και OKI πριν αυτές παρουσιαστούν στη FESPA. Η τεχνολογία HP Latex και η νέα γενιά flatbed συστημάτων της HP θα πυροδοτήσει εξελίξεις στην αγορά και τη διαδικασία παραγωγής. Υλικά νέας τεχνολογίας των MACTAC και JM Textiles για την ψηφιακή εκτύπωση και τις επιγραφές, καθώς και μια ολοκληρωμένη σειρά για τη διακόσμηση & το design θα παρουσιαστούν μέσω ειδικών εφαρμογών.

Ειδικά σεμινάρια προγραμματίζονται για την αγορά του υφάσματος, της μεταξοτυπίας (με έμφαση στις βιομηχανικές λύσεις), καθώς και για εξειδικευμένους κλάδους , όπως αυτόν της οδοσήμανσης, με εξοπλισμό και νέα υλικά.

Ένα ειδικό site με όλες τις πληροφορίες σχετικά με το Open House και δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής θα βρίσκεται σύντομα σε λειτουργία.

 

Σχετικά με τη GRAPHCOM:

Με συνεχή, δυναμική παρουσία στο χώρο των γραφικών τεχνών και της οπτικής επικοινωνίας από το 1994, η GRAPHCOM έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου στην παροχή εξοπλισμού και αναλωσίμων ψηφιακής εκτύπωσης. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με αναγνωρισμένους οίκους της παγκόσμιας αγοράς, η συνεχής αναζήτηση νέων τεχνολογιών, η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία έχουν φέρει τη GRAPHCOM στην κορυφή της προτίμησης των επαγγελματιών που αναζητούν έναν πολύτιμο συνεργάτη για την επιχείρησή τους.

Το portfolio της εταιρίας περιλαμβάνει τις λύσεις (εξοπλισμό) ψηφιακής εκτύπωσης MGI, Xante, OKI, HP, τα συστήματα φινιρίσματος (Digital Print Embellishment) της MGI,τα υλικά ψηφιακής εκτύπωσης των MACtac, Ferrari, Mehler, MDV, Natura, JM, λύσεις μεταξοτυπίας (Thieme, Kiwo, Grunig, Natgraph,Sefar, Signtronic, Nazdar), εξοπλισμό επιγραφοποιίας και λύσεις workflow (Caldera).

Περισσότερες πληροφορίες: http://graphcom.gr/
www.facebook.com/GraphcomLtd
www.facebook.com/GraphcomLtd
www.youtube.com/TheGraphCom