Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 144 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

HELLAGRO LOGO FINAL

 

Η HELLAGRO A.E. δραστηριοποιείται στην εμπορία υλικών βιομηχανικής συσκευασίας, συσκευασίας τροφίμων και προϊόντων αγροτικών εφαρμογών, προσφέροντας ασφαλείς, πρακτικές και καινοτόμες λύσεις.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει γνωρίσει ταχεία εξέλιξη αυξάνοντας τα μερίδιά της στην αγορά, ενώ επενδύει σε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό για τη βέλτιστη υποστήριξη των πελατών της.

Οι εμπορικές δραστηριότητες και οι στρατηγικές συνεργασίες της HELLAGRO με γνωστούς ευρωπαϊκούς οίκους, αλλά και αναγνωρισμένης ποιότητας προμηθευτές άλλων χώρων, εκτείνονται στα Βαλκάνια, στην Κύπρο και στη Μ. Ανατολή.

Η HELLAGRO διαθέτει στην αγορά πιστοποιημένα επώνυμα υλικά συσκευασίας υψηλών προδιαγραφών σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, εξειδικευμένους στην ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων προϊόντων.

Η σύγχρονη αντίληψη στην επιλογή των υλικών συσκευασίας βασίζεται στο τρίπτυχο:
Σκεφτόμαστε οικολογικά
Μειώνουμε το κόστος αναλωσίμων
Προστατεύουμε τα προϊόντα

Πάγια πολιτική της εταιρίας αναφορικά με τα υλικά βιομηχανικής συσκευασίας, είναι η διασφάλιση των πιστοποιητικών ποιότητας που φέρουν από την κατασκευάστρια εταιρία, αποφεύγοντας οποιαδήποτε μεταποιητική επεξεργασία (ανατύλιξη, ανασυσκευασία, κλπ.).

Η εταιρία διαθέτει stretch film διαφόρων ειδών, υλικά παλετοποίησης (τσέρκια και συνδετήρες, χάρτινες γωνίες, δίχτυ παλετοποίησης, κλπ.), αλλά και πιο εξειδικευμένα προϊόντα όπως συστήματα αφύγρανσης εμπορευματοκιβωτίων Absortech, και προϊόντα εύκαμπτης προστατευτικής συσκευασίας AirPlus και PaperPlus.

Τα κεντρικά γραφεία της HELLAGRO βρίσκονται στη Γλυφάδα Αττικής, διατηρώντας υποκατάστημα στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διανομή των προϊόντων, διαθέτει αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο, στη Θεσσαλονίκη και στη Δράμα.

 

www.hellagro.gr,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.