Αλλαγές στη Διοίκηση της Heidelberg Hellas AEE

0
12

Μετά από 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη Heidelberg Hellas, ο Νίκος Διαμαντής ολοκληρώνει τη θητεία του ως Διευθύνων Σύμβουλος στις 31 Δεκεμβρίου 2024.               Κατά τη διάρκεια της θητείας του, συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας, υπηρετώντας με επιτυχία από θέσεις-κλειδιά, όπως Υποστήριξη Πελατών (Customer Support), Τεχνικός Διευθυντής, και από το 2014 ως Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Η ηγεσία του έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρείας, καθιστώντας την πρωτοπόρο στον κλάδο της.

Από την 1η Ιανουαρίου 2025, ο Γιάννης Σοφιάς αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Heidelberg Hellas. Ο κ. Σοφιάς εντάχθηκε στην εταιρεία το 1998 και έχει διαγράψει μία εντυπωσιακή πορεία σε σειρά θέσεων ευθύνης. Η εμπειρία του περιλαμβάνει τομείς όπως Solutions Sales Management, Service Management, Systems Development, Production Management, Professional Services και Marketing. Πρόσφατα, υπηρέτησε ως Lifecycle Solutions Manager στα κεντρικά γραφεία της Heidelberg, επιβλέποντας την ανάπτυξη σε 29 αγορές αντιπροσώπων σε 120 χώρες. Είναι κάτοχος Executive MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και MPhil στην Επιστήμη των Υπολογιστών από το Royal Holloway, University of London, συνδυάζοντας υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκή γνώση με πολυετή πρακτική εμπειρία.

Παράλληλα, ο Σάκης Αθανασιάδης αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων της Heidelberg Hellas. Από την ένταξή του στην εταιρεία το 2001, έχει αναλάβει να υποστηρίξει τις πωλήσεις στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ από το 2015 διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιο της Gallus, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην προώθηση των προϊόντων και την ενίσχυση της αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας.                                                                             Με αυτές τις αλλαγές, η Heidelberg Hellas συνεχίζει να επενδύει στη διαρκή ανάπτυξή της και στην περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στον κλάδο.