Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 320 επισκέπτες και ένα μέλος

Ο βιντεοπροβολέας της Epson EH-TW9300W απέσπασε
το βραβείο EISA HOME THEATER PROJECTOR για το 2017-2018

EPSON EH TW9300W

 Η Epson, ο κορυφαίος κατασκευαστής τεχνολογίας οπτικών μέσων και προβολής παγκοσμίως, συνεχίζει την επιτυχία της στον τομέα της οπτικής απεικόνισης και επιβεβαιώνει την υπεροχή της, αποσπώντας το βραβείο Home Cinema Theater Projector για τον βιντεοπροβολέα EH-TW9300W από την European Imaging and Sound Association (EISA).

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas δηλώνει: «Τα βραβεία EISAαποτελούν βασική παράμετρο προϊόντων ποιότητας για τον κλάδο και αυτή η αναγνώριση για τον EH-TW9300W επιβεβαιώνει την εμπειρία μας στην κατασκευή βιντεοπροβολέων υψηλής ποιότητας. Είμαστε περήφανοι που είμαστε πρωτοπόροι στο χώρο της προβολής και την τεχνολογία του οικιακού κινηματογράφου».

Ως διάδοχος του μοντέλου EH-TW9200, το οποίο είχε αποσπάσει το βραβείο EISA 2014/15, έχει αναπτυχθεί με βάση την υψηλότατη ευελιξία εγκατάστασης του προηγούμενου μοντέλου, υιοθετώντας ταυτόχρονα νέα φορμάτ και χαρακτηριστικά. Για τους θεατές που επιθυμούν να ανακαλύψουν τις τελευταίες εξελίξεις στον οικιακό κινηματογράφο, ο βιντεοπροβολέας EH-TW9300W είναι βέβαιο ότι θα τους εντυπωσιάσει, με βελτίωση4K, UHD Blu-ray και υποστήριξη HDR, μηχανοκίνητα οπτικά μέρη και απομνημόνευση θέσης φακού.

 

 

logo epson