Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 206 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εκθέσεις

 

Epson 2017

Περίληψη

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν την ιδανική εκτυπωτική λύση για τις ανάγκες τους: από την εσωτερική παραγωγή ετικετών κατ’ απαίτηση έως τις ευέλικτες και υψηλής ποιότητας πρέσες ψηφιακής εκτύπωσης 

 

 

Η Epson θα παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη σειρά εκτυπωτών, στο 418 τ.μ. περιπτερό της (Διάδρομος 9 Α50) στην έκθεση Labelexpo, στις Βρυξέλλες (25 έως 28 Σεπτεμβρίου 2017). Η συμμετοχή της θα περιλαμβάνει πρέσες για ψηφιακή εκτύπωση ετικετών, αλλά και προϊόντα από τις σειρές ColorWorks και SureColor SC-S.

«Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τη μεγαλύτερη σειρά ψηφιακών λύσεων εκτύπωσης ετικετών, στην αγορά», δήλωσε ο κος. Frank Maeder, European Labels Product Manager της Epson Europe.

«Προσφέρουμε λύσεις από συσκευές χειρός για τη δημιουργία ετικετών και επιτραπέζιους εκτυπωτές για εσωτερική παραγωγή, κατ’ απαίτηση, μέχρι ευέλικτες και υψηλής ποιότητας πρέσες ψηφιακής εκτύπωσης, για πιο απαιτητικές εφαρμογές. Είμαστε περήφανοι που αναπτύσσουμε δικές μας κεφαλές εκτύπωσης και μελάνια, καθώς επίσης και εξαρτήματα, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε μια λύση για κάθε εφαρμογή. Οι ειδικοί μας θα είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή στο περίπτερο της Epson για να συμβουλεύσουν και να κατευθύνουν τους ενδιαφερόμενους, όποια κι αν είναι τα ζητούμενα τους. Στη σειρά με τις πρέσες ψηφιακής εκτύπωσης, θα επιδείξουμε την UV τεχνολογία μας και τα ευέλικτα μοντέλα υδατικής εκτύπωσης SurePress, χρησιμοποιώντας το Esko RIP. Ακόμη, στην έκθεση θα αποκαλύψουμε μια νέα εξέλιξη όσον αφορά στις πρέσες

 

logo epson

 

 

 

 

interplastica 1

 

Ρωσία: Οι επενδύσεις απογειώνουν την βιομηχανία
H βιομηχανία των πλαστικών επεκτείνει τις δυνατότητές της

 

Η ανάκαμψη της οικονομίας στη Μόσχα –ιδιαίτερα στον τομέα των πλαστικών- είχε ως αποτέλεσμα η INTERPLASTICA 2018 να γίνει πολύ δημοφιλής προς τους εκθέτες. Η κορυφαία εμπορική έκθεση της βιομηχανίας θα παρουσιάσει και πάλι μια αντιπροσωπευτική και ολοκληρωμένη εικόνα των διαθέσιμων μηχανών και εξοπλισμού για τη βιομηχανία των πλαστικών, των καουτσούκ και τα ακατέργαστα βοηθητικά υλικά και υπηρεσίες από 23 έως 26 Ιανουαρίου. Η Messe Duesseldorf Μόσχας αναμένει 600 περίπου εταιρίες από τη Ρωσία και άλλες χώρες να παρευρεθούν στην έκθεση. Η επίσημη τελική προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής για την INTERPLASTICA 2018 είναι στις 4 Οκτωβρίου 2017. Τα σχετικά έγγραφα είναι διαθέσιμα στο link http://www.interplastica.de/

 

 

interplastica 02 interplastica 04 interplastica 6
interplastica 03 interplastica 05 interplastica 5

 

 

 

 

 

 

 

 

interpack photo

 

 

Ακολουθώντας τον εκθεσιακό κύκλο της, η επόμενη interpack θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο του Duesseldorf σε τρία χρόνια από 7 έως 13 Μάιου 2020. Η προηγούμενη interpack, η οποία έλαβε χώρα φέτος τον Μάιο, προσέλκυσε 2,865 εκθέτες και 170,500 επισκέπτες και είχε πολύ θετική ανταπόκριση από της εταιρίες που ήταν παρούσες. Οι εκθέτες επαίνεσαν πάνω από όλα την ποιότητα των Γερμανών και διεθνών επισκεπτών και την προθυμία τους να πραγματοποιήσουν παραγγελίες. Πολλές εταιρείες δήλωσαν ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν λάβει τόσες πολλές συγκεκριμένες παραγγελίες κατά τη διάρκεια έκθεσης.

Η έκθεση των προμηθευτών, η components – εξειδικευμένη έκθεση της interpack «special trade fair by interpack» - θα πραγματοποιηθεί το 2020 για ακόμα μια φορά παράλληλα με την interpack σε κεντρική τοποθεσία του εκθεσιακού κέντρου. Αυτή η ιδέα είχε εξαιρετικά θετική ανταπόκριση από τους φετινούς εκθέτες και για το λόγο αυτό διερευνούνται επιλογές επέκτασης της για το 2020.

Εταιρείες που επιθυμούν να εκθέσουν στην interpack ή την components του 2020 θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή αρκετά νωρίτερα αυτή τη φορά, από τα τέλη του 2017. Η επίσημη λήξη της προθεσμίας για τις δηλώσεις θα είναι περίπου την άνοιξη του 2019. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από τη Messe Duesseldorf στην πορεία.

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την αντιπροσωπία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο: MD – GR.I.D. GbR
e-mail: grid@gridmds.eu