Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 192 επισκέπτες και κανένα μέλος

Η ανάγκη για φορητότητα σε συνδυασμό με υψηλές επιδόσεις 

 ALBANHS 2  ALBANHS 6  ALBANHS 7

Οι επιχειρήσεις στρέφονται όλο και περισσότερο στην κινητή τεχνολογία για να τις βοηθήσει να κατακτήσουν το επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας, αποδοτικότητας και παροχής υπηρεσιών. Όπως αποκαλύπτει έρευνα της Gartner, στον κλάδο της χονδρικής διανομής οι κινητές τεχνολογίες θεωρούνται ύψιστη προτεραιότητα. Οι συμμετέχοντες στην έρευνα χαρακτηρίζουν τις κινητές τεχνολογίες ως πολύ σημαντικές, όχι μόνο για την αύξηση της παραγωγικότητας και των κερδών, αλλά και για την περικοπή των λαθών. Ωστόσο, καθώς οι επιχειρήσεις σπεύδουν να αγκαλιάσουν τις κινητές τεχνολογίες για κρίσιμες επιχειρηματικές εφαρμογές, διατρέχουν τον κίνδυνο να σαμποτάρουν τις προσπάθειές τους. Επιλέγοντας την λάθος κινητή τεχνολογία - βασιζόμενοι σε ελλιπείς ή εσφαλμένες πληροφορίες - αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν τα πραγματικά οφέλη της κινητικότητας.

 

 ALBANHS 1
 ALBANHS 3
 ALBANHS 4


Ενώ
η γκάμα επιλογών για κινητές λύσεις είναι μεγάλη, υπάρχουν περιορισμένες επιλογές όσον αφορά το hardware, το λογισμικό, τα αξεσουάρ και τα προγράμματα Service. Για ποιόν λόγο; Γιατί οι συσκευές ευρείας χρήσης δεν είναι κατασκευασμένες για να επιδιορθώνονται, αλλά για να αντικαθίστανται. Πολύ συχνά οι συσκευές αυτές καθώς δεν έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματική χρήση εισάγουν πολυπλοκότητα και κρυφά κόστη, όπως τα παρακάτω:

Η παραγωγικότητα και η εξυπηρέτηση των πελατών επηρεάζονται αρνητικά καθώς οι συσκευές βρίσκονται εκτός λειτουργίας για μεγάλα χρονικά διαστήματα

Προκύπτει το υψηλό κόστος αντικατάστασης των συσκευών καθώς αυτές πολύ συχνά δεν επισκευάζονται

Προκύπτει η ανάγκη για αγορά επιπλέον λογισμικού και υπηρεσιών

Ταχεία απαξίωση της συσκευής και της τεχνολογίας αυτής.

Αντίθετα, η επιχειρησή σας έχει να κερδίσει τεράστια πλεονεκτήματα από την κινητή τεχνολογία που είναι ειδικά κατασκευασμένη για χρήση σε απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές. Η απόδοση της επένδυσης είναι μεγάλη, και περιλαμβάνει τα εξής:

Σημαντικά χαμηλότερο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας (total cost of ownership - TCO)

Αναμφισβήτητη ανθεκτικότητα

Εξαιρετική ποιότητα ήχου σε θορυβώδη περιβάλλοντα

Απρόσκοπτη περιαγωγή και ταχύτατη συνδεσιμότητα για εντατικές ροές εργασίας

H καλύτερη στην κατηγορία δυνατότητα σάρωσης RFID και γραμμωτού κώδικα

Διάρκεια της μπαταρίας έως και 8 ώρες

Απόλυτη ασφάλεια

Ελάχιστος κύκλος ζωής τριών ετών, στο τέλος του οποίου είναι διαθέσιμη υποστήριξη
και σέρβις για επιπλέον τρία έτη

Απλοποιημένη διαχείριση συσκευών.

 

ALBANHS 5