Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 371 επισκέπτες και ένα μέλος

 

logo imagco logo epson  logo labelexpoeurope17

 Η εταιρεία IMAGCO AE, αντιπρόσωπος της EPSON σε όλο το φάσμα των Large Format εκτυπωτών κατά τα τελευταία 10 χρόνια, και με δεδομένα την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία της στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης, επεκτείνει σήμερα την δραστηριότητά της και στον τομέα της ετικετοποιίας.

Βρισκόμαστε λοιπόν, στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε υπερήφανα μιαν ακόμη συνεργασία μας με την EPSON: τα νέα μοντέλα ψηφιακών εκτυπωτών ειδικά για την βιομηχανία της ετικέτας.

Είναι σημαντικό να πούμε ότι οι εκτυπωτές αυτοί, δεν έρχονται να αντικαταστήσουν την flexo, την letterpress ή οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή μέθοδο εκτύπωσης. Βρίσκονται εδώ για να μεγαλώσουν την παραγωγική δυνατότητα της επιχείρησής σας, στοχεύοντας σε νέους και παλιούς πελάτες, χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος της παραγωγής τους και χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του αποτελέσματος.

Πιό κάτω, σας παρουσιάζουμε τα νέα αυτά μοντέλα και θα είμαστε χαρούμενοι να σας ξεναγήσουμε στον ψηφιακό τους κόσμο στην έκθεση LABELEXPO που θα γίνει στις Βρυξέλλες, 25 έως 28 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερο της EPSON - Hall 9 - stand A50.


 

 

SurePress L-4533A // SurePress L-4533AW (White Ink Version)

 

SurePress machine

Με γνώμονα την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για μικρότερες παραγωγές, τα νέα πιεστήρια SurePress L-4033A και L-4033AW αποτελούν την ιδανική λύση για εταιρείες που θέλουν να καλύψουν την ανάγκη για εκτύπωση μικρών και μεσαίων τιράζ, που ήταν ασύμφορο με τις συμβατικές μεθόδους, μέχρι σήμερα. Επιπλέον, τα πιεστήρια SurePress προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα εκτύπωσης, εξαιρετικό color space λόγω της διαθέσιμης standard 6χρωμίας (CMYK, orange, green), που αγγίζει ακόμη και το 98% της χρωματικής σκάλας Pantone και δυνατότητα εκτύπωσης σε διάφανα, αλλά και χρωματιστά υλικά, με εκτύπωση λευκού μελανιού, στην έκδοση L-4033AW.

Ένα επίσης σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι τα μελάνια νερού νέας τεχνολογίας SurePress AQ Inks εκτυπώνουν σε μη επιστρωμένα υλικά, όπως Standard Self-adhesive label substrates, Semi Gloss, Gloss και ποικιλία χαρτιών Matte, BOPP, PET, Yupo, σε πάχη από 100 έως 320 microns και σε πλάτη από 80mm έως 330mm.

Τέλος η μεγάλη ευκολία στη χρήση αυτών των δύο versions του εκτυπωτικού συστήματος, μειώνει δραστικά τους μεγάλους χρόνους και το κόστος της προεκτύπωσης, είτε αφορούν σε χρονοβόρο digital prepress, είτε σε παραγωγή των κλισέ εκτύπωσης, είτε στην προετοιμασία της μηχανής και το πλύσιμο των μελανίων πριν από κάθε αλλαγή δουλειάς.

 

SurePress L 4533A


 

 

SurePress L-6034VW

 

SurePress L 6034VW

Ο νέος εκτυπωτής SurePress L-6034VW αποτελεί την ιδανική λύση για εταιρείες που απαιτούν ποιοτικό αποτέλεσμα και ανταγωνιστικό κόστος, ασύμφορο με τις συμβατικές μεθόδους, λόγω του μικρότερου τιράζ. Η σταθερή του ταχύτητα οφείλεται στην one pass εκτύπωση, ανεξάρτητα από την χρήση του λευκού μελανιού ή του βερνικιού. Το εξαιρετικό color space και η δυνατότητα εκτύπωσης σε διάφανα, αλλά και χρωματιστά υλικά, με ένα ιδιαίτερα φωτεινό χρώμα και opaque αποτέλεσμα λευκού επιτυγχάνονται σε ένα και μοναδικό πέρασμα.

Πανεύκολο στη χρήση και τη διαχείριση, μειώνει δραστικά τους μεγάλους χρόνους προεκτύπωσης, με μελάνια UV με τεχνολογία LED για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (Cyan, Magenta, Yellow, Black, White, Digital Varnish) για εκτύπωση σε επιστρωμένο και ανεπίστρωτο χαρτί, Self-adhesive labels, PP, PE, PET, σε πάχη από 80 έως 320 microns και σε πλάτη από 80mm έως 340mm, και δυνατότητα δημιουργίας ακόμη και τοπικού βερνικιού με γυαλιστερό και ματ αποτέλεσμα. Η επανάληψη του βερνικιού, μπορεί να προσφέρει την αίσθηση embossing. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι διαθέτει διαμορφούμενο μέγεθος σταγόνας μελανιού και υψηλή ανάλυση εκτύπωσης.