Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 199 επισκέπτες και κανένα μέλος

Lithotech Logo CS NEWSLETTERS 38

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Open House που διοργάνωσε η Lithotech Α.Ε. στα γραφεία της, στις 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017.

Από πλευράς επισκεψιμότητας το Open House δεν  κατάφερε μόνο να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών αλλά κατάφερε να προσελκύσει επισκέπτες καταξιωμένους στον χώρο των Γραφικών Τεχνών, με πραγματικό ενδιαφέρον για καινοτόμες λύσεις στον χώρο της Εκτύπωσης.

Το Open House της Lithotech συνέπεσε  χρονικά με την έκθεση Graphica 2017, και έδωσε την ευκαιρία σε ορισμένους επισκέπτες να επισκεφτούν και τις δύο εκθέσεις.

Στην Ανοιχτή Έκθεση παρουσιάστηκε μια καινούργια σειρά εκτυπωτικών & μετεκτυπωτικών μηχανημάτων που καθετοποιούν την παραγωγική διαδικασία. Παράλληλα παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι των εργοστασίων Morgana, Compress και Derprosa και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά και να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες καθώς και για τον βέλτιστο τρόπο δημιουργίας των εφαρμογών τους.

Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν καινοτόμα περιφερειακά μηχανήματα για την επεξεργασία των εντύπων μετά την εκτύπωση όπως Duplo Digital System 350 (Αυτόματη βιβλιοδεσία βιβλίων & τετραδίων), Foliant Mercury 400SF (μηχ/μα πλαστικοποίησης με κεφαλή Heidelberg, αντικολλητικό κύλινδρο πίεσης, αντικύρτωσης και αυτόματη κοπή), Morgana BM500 (για δημιουργία τετραδίων μέχρι 200 σελίδες & τετράγωνη ράχη) καθώς και τα Morgana Digifold 385 Pro, Morgana Autocreaser 33Pro σε on line σύνδεση με Morgana Autofold Pro (για πίκμανση και δίπλωμα με ένα πέρασμα σε χαρτί πάχους έως και 0.4χιλ.).

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν τα δύο πρωτοποριακά μηχανήματα Εκτύπωσης UV και Κοπής / Χάραξης Ετικέτας & Αυτοκόλλητου καθώς και το φιλμ πλαστικοποίησης Derprosa.

20170218 142007 NEWSLETTERS 38

IMG 1738 NEWSLETTERS 38

 

 

Κατά την παρουσίαση του νέου Compress 600s UV Flat Bed Printer, τυπώθηκαν πληθώρα δειγμάτων σε διάφορα υλικά (γυαλί, plexi glass, στυλό, USB sticks, μάρμαρο κ.α.) με αναλύσεις μέχρι και 1440dpi. Τους επισκέπτες εξέπληξαν ευχάριστα η υψηλή ανάλυση/ποιότητα, η ταχύτητα καθώς και η δυνατότητα εκτύπωσης σε υλικά με ύψος έως 30εκατ.

Σημαντικό ήταν και το ενδιαφέρον για το Gemini Digital Die-Cutter, το νέο κοπτικό – χαρακτικό μηχάνημα ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΟΥΠΙΑ, το οποίο χαράζει και κόβει ότι σχέδιο επιθυμούμε σε αυτοκόλλητο ή χαρτί.

Και τα δυο αυτά μηχανήματα απευθύνονται σε τυπογράφους και σε ψηφιακές εκτυπώσεις που επιθυμούν να διευρύνουν τις δραστηριότητες τους, αφού η απόκτηση τους ανοίγει τον δρόμο σε μια νέα αγορά δίνοντας την δυνατότητα παραγωγής in-house πολλών εφαρμογών.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το φιλμ πλαστικοποίησης Derprosa, το οποίο φτιάχνεται κατ’ αποκλειστικότητα στην Ισπανία με ευρωπαϊκά υλικά και προδιαγραφές και διαθέτει μεγάλη ποικιλία για όλους τους τύπους εκτυπώσεων καθώς και ειδικά φιλμ για πρωτότυπες και απαιτητικές εργασίες.

Βασικό παράγοντα για την επιτυχία του Open House αποτέλεσε η διαρκής αναζήτηση της Lithotech για καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις & προϊόντα. Τα σχόλια ήταν άκρως θετικά για τις νέες αυτές προτάσεις της εταιρίας, αφού θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος και την υψηλότερη δυνατή απόδοση.

Η έκθεση αυτή έδωσε ιδιαίτερη χαρά και ώθηση στην εταιρία να δημιουργεί αντίστοιχες ευκαιρίες παρουσίασης κάθε φορά που δημιουργούνται νέες τεχνολογίες και εμφανίζονται καινοτόμα μηχανήματα για τον χώρο των Γραφικών Τεχνών και της Συσκευασίας.

 

20170219 093538 NEWSLETTERS 38

IMG 1695 NEWSLETTERS 38