Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 690 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αναλαμβάνει επίσης την ευθύνη περαιτέρω ανάπτυξης της XEIKON

 

Η Xeikon, επιχειρησιακός τομέας  του Ομίλου Flint και ηγέτιδα στις τεχνολογίες ψηφιακής έγχρωμης εκτύπωσης, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο κος Benoit Chatelard θα αναλάβει τον ρόλο του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του τομέα Ψηφιακών Λύσεων του Ομίλου Flint, με ισχύ από τις 8 Μαΐου. Στα πλαίσια της εντολής του για την περαιτέρω ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου Ψηφιακών Λύσεων του Ομίλου Flint και της διεύρυνσης των πελατών σε αυτόν τον τομέα, για τον οποίο η Xeikon αποτελεί στρατηγικό στοιχείο, θα προταθεί ως Διευθύνων Σύμβουλος της Xeikon (υπόκειται στην έγκριση της συνέλευσης μετόχων της Xeikon).

Η διαδρομή του κου Chatelard στην αγορά ψηφιακής παραγωγής εκτυπώσεων είναι ιδιαίτερα πλούσια. Μέχρι πρόσφατα, κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου της Ricoh Europe για τον τομέα δραστηριοτήτων εκτύπωσης μεγάλου τιράζ (Production Printing Business Group). Η καριέρα του στον κλάδο της παραγωγής εκτυπώσεων ξεκίνησε το 2002, όταν ανέλαβε την ηγεσία της οργανικής μονάδας συστημάτων εκτύπωσης της IBM για τη Γαλλία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο. Μετά τη δημιουργία της κοινής εταιρείας InfoPrint Solutions των Ricoh και IBM το 2007, ο Chatelard ανέλαβε Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της εταιρείας για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού με βάση τη Σιγκαπούρη και συνέχισε να αναλαμβάνει ολοένα και ανώτερες ηγετικές θέσεις στη Ricoh Europe τα επόμενα χρόνια.

«Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον κο Wim Maes για τα χρόνια που υπηρέτησε στη Xeikon και για τη θαυμάσια δουλειά που έκανε κατά τα πρώτα βήματα της οργανικής μονάδας Λύσεων Ψηφιακής Εκτύπωσης του Ομίλου Flint μετά την απόκτηση της Xeikon,» δήλωσε ο κος Antoine Fady, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Flint. «Συνέβαλε τα μέγιστα στην ικανότητά μας να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της Xeikon, να ενοποιήσουμε καλύτερα τις πωλήσεις μεταξύ των οργανικών μονάδων μας, να κατηγοριοποιήσουμε κατάλληλα την αγορά, να αναπτύξουμε και να υλοποιήσουμε επενδυτικές στρατηγικές και να δημιουργήσουμε έναν προϊοντικό οδικό χάρτη για τον επιχειρησιακό τομέα των Λύσεων Ψηφιακής Εκτύπωσης.  Υπό την ηγεσία του, η Xeikon ανέπτυξε πλήρως τους τομείς παραγωγής ετικετών και υλικών συσκευασίας, διεύρυνε την κάλυψη της αγοράς και, χάρη στις καινοτομίες που αναπτύχθηκαν βάσει των ερεθισμάτων που λαμβάνονταν από πελάτες, αφήνει την εταιρεία σε ισχυρή θέση και με ένα δυνατό χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Ενώ ο Wim αφήνει τον οργανισμό μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε ένα στέλεχος με την ποιότητα και την εμπειρία του Benoit, το οποίο θα αναλάβει τη συνέχιση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας. Η αποστολή του είναι να συνεχίσει την υλοποίηση του σχεδίου μας και να αναπτύξει ακόμη περισσότερο αυτήν τον επιχειρησιακό τομέα. Η αποστολή του Ομίλου Flint είναι να γίνει παγκόσμιος πάροχος εξοπλισμού ψηφιακών εκτυπώσεων και αναλώσιμων για κάθε στάδιο της εκτύπωσης· η γνώση και η εμπειρία του θα είναι σημαντικές στα μελλοντικά μας βήματα για την εκπλήρωση αυτής της αποστολής.

«Αφήνω τη Xeikon και τον Όμιλο Flint με ανάμεικτα συναισθήματα,» λέει ο κος Maes. «Απόλαυσα πραγματικά τον χρόνο που πέρασα στην εταιρεία και είμαι ικανοποιημένος για την πρόοδο που κάναμε. Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους θαυμάσιους πελάτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό μας στη Xeikon για οκτώ ενδιαφέροντα χρόνια που μου χάρισαν πολλές ανταμοιβές. Νιώθω υπερήφανος που είχα τη δυνατότητα να συμβάλλω στο εγχείρημα της Xeikon και πιστεύω ακράδαντα ότι ο Benoit θα συνεχίσει αυτό το θαυμάσιο εγχείρημα, πετυχαίνοντας ακόμη περισσότερα στο μέλλον.»

«Ανυπομονώ να αναλάβω αυτόν τον νέο ρόλο,» δήλωσε ο κος Chatelard. «Ο κλάδος διανύει μια συναρπαστική εποχή, τόσο για τη Xeikon όσο και για τους πελάτες της. Υπό την ηγεσία του Wim, η εταιρεία μπήκε σε ένα σίγουρο μονοπάτι προς το μέλλον· αναλαμβάνοντας τα ηνία θα συνεχίσω το έργο του, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο το επίπεδο των σχέσεων με τους πελάτες και εργαζόμενος για την κατανόηση και την κάλυψη των αναγκών των πελατών σε μια αγορά που αλλάζει συνεχώς.»

Για πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις της Xeikon στον τομέα της ψηφιακής παραγωγής εκτυπώσεων, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.xeikon.com.

 

 

Η XEIKON

Η Xeikon, επιχειρησιακός τομέας του Ομίλου Flint, είναι μια ηγέτιδα και καινοτόμος εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας ψηφιακής εκτύπωσης, με μακρόχρονη παρουσία στην αγορά. Έχοντας ως βασικές αρχές την ποιότητα, την ευελιξία και τη βιωσιμότητα, η Xeikon σχεδιάζει, αναπτύσσει και διαθέτει ψηφιακά έγχρωμα πιεστήρια με τροφοδοσία ρολού για εφαρμογές παραγωγής ετικετών και υλικών συσκευασίας, εκτύπωση εγγράφων, καθώς και εμπορικές εκτυπώσεις. Αυτά τα πιεστήρια χρησιμοποιούν ηλεκτροφωτογραφική μέθοδο εκτύπωσης, βασιζόμενη σε διάταξη LED, ανοικτό λογισμικό ροής εργασιών και ειδικούς γραφίτες για κάθε εφαρμογή.

Ως προμηθευτής OEM, η Xeikon σχεδιάζει και παράγει επίσης μηχανήματα εκτυπωτικών πλακών για εφαρμογές εκτύπωσης εφημερίδων. Επιπλέον, η Xeikon κατασκευάζει τις λύσεις CtCP (computer-to-conventional plate, από τον υπολογιστή σε συμβατική εκτυπωτική πλάκα) basysPrint για την αγορά εμπορικών εκτυπώσεων όφσετ. Για την αγορά της φλεξογραφίας, η Xeikon προσφέρει ψηφιακά συστήματα εκτυπωτικών πλακών με το εμπορικό όνομα ThermoFlexX. Τα συστήματα ThermoFlexX παρέχουν έκθεση υψηλής ανάλυσης για εκτυπωτικές πλάκες, σε συνδυασμό με μοναδικές μεθόδους χειρισμού, ευελιξία και ασύγκριτη παραγωγικότητα.

Το 2015 η Xeikon έγινε μέλος του Ομίλου Flint, ως ένας νέος επιχειρησιακός τομέας  «Λύσεων Ψηφιακής Εκτύπωσης» (Digital Printing Solutions), με στόχο να καταστεί ηγετικός πάροχος αναλώσιμων και λύσεων εκτύπωσης στους κλάδους της συσκευασίας και των υλικών εκτύπωσης παγκοσμίως. Ο όμιλος Flint αναπτύσσει και κατασκευάζει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο αναλώσιμων εκτύπωσης. Σε αυτά περιλαμβάνεται μια τεράστια γκάμα συμβατικών και σταθεροποιούμενων με εφαρμογή ενέργειας μελανιών και επιχρισμάτων, χημικά για τυπογραφεία, εκτυπωτικές πλάκες και εξοπλισμός, καουτσούκ και «μανίκια» εκτύπωσης, καθώς και χρωστικές και πρόσθετα για χρήση σε μελάνια και άλλες εφαρμογές χρώσης. Με έδρα το Λουξεμβούργο, ο Όμιλος Flint διαθέτει περίπου 7.900 υπαλλήλους. Ως προμηθευτής και σε παγκόσμια βάση, η εταιρεία κατέχει την πρώτη ή δεύτερη θέση σε κάθε μεγάλη κατηγορία της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Xeikon, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.xeikon.com για τον Όμιλο Flint, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.flintgrp.com ή επικοινωνήστε με:

 

 

 

Xeikon
Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Danny Mertens
Brieversstraat 70 - 4529 GZ Eede, Ολλανδία

Τ: +32 (0)3 443 13 11 – Κ: +32 (0)494 50 00 57
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – www.xeikon.com
Γραφείο δημοσίων σχέσεων για τη Xeikon
duomedia

Dorien Cooreman
Barastraat 175 - 1070 Brussels - Βέλγιο

Τ: +32 (0)2 560 21 50 – M: +32 (0)478 98 60 58
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – www.duomedia.com