Μέλη

Εγγραφόμενοι σαν μέλη έχετε πρόσβαση στο αρχείο έκδοσης του περιοδικού μας. Ενσωματώνουμε σταδιακά κ άλλες υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μείνετε συντονισμένοι στον ιστοχώρο μας για νεώτερα!

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 693 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

H LITHOTECH Α.Ε. αναζητώντας διαρκώς νέα και αξιόπιστα προϊόντα, προχώρησε σε συνεργασία με την Ιταλική εταιρία DPR srl και διαθέτει στην ελληνική αγορά, την νέα σειρά αυτόματων μηχανημάτων κοπής και χάραξης φύλλου ή ρολού.

Τα νέα αυτά μηχανήματα δημιουργούν οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα και είναι ιδανικά για ετικέτα, κάρτα, προσκλητήριο κ.α.

 

LITHOTECH 1

To μοντέλο Gemini Automatic Digital Die Cutter δίνει την δυνατότητα διαμόρφωσης ετικέτας σε φύλλο με τροφοδοσία αέρα. Επίσης διαθέτει έξυπνο λογισμικό (i-mark software), το οποίο σε συνεργασία με την ενσωματωμένη κάμερα του μηχανήματος, προσφέρει ακρίβεια σε χάραξη και κοπή.

 

LITHOTECH 2

Η σειρά Scorpio αποτελεί ένα σύστημα (all in one) το οποίο ξετυλίγει, χαράζει και κόβει όπου είναι απαραίτητο, απομακρύνει το περίσσευμα του υλικού γύρω από την ετικέτα και προχωρά στην επανατύλιξη του ρολού, προσφέροντάς την άριστη επαγγελματική λύση για την δημιουργία και τo φινίρισμα ετικετών.

Η σειρά παρέχει απόλυτη ακρίβεια σε χάραξη και κοπή αφού και αυτή διαθέτει έξυπνο λογισμικό (i-mark software) και ενσωματωμένη κάμερα.  Παράλληλα δίνει την δυνατότητα πλαστικοποίησής εάν απαιτείται από την παραγωγή.

Όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς Scorpio προσφέρουν πλήρη ευελιξία, απεριόριστες παραλλαγές στο σχεδιασμό ετικετών καθώς και ομαλή ροή εργασίας.

Η απόκτηση ενός τέτοιου  μηχανήματος έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία ετικετών in-house χωρίς όρια, μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος παραγωγής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Lithotech στο 210 6021191,
με mail στο info@lithotech.gr ή επισκεφθείτε το site μας www.lithotech.gr

 

LITHOTECH LOGO